Om organised Hoppa över

Om Oss

Organised by Sweden grundades 2018 men gjorde en omstart våren 2022 och ägs och drivs numera av Jens Backman och Jonas Ekholm, båda med gedigen erfarenhet från möbelbranschen såväl inom Sverige som internationellt. I och med omstarten flyttades verksamheten till Limhamn i södra Sverige där kontor och showroom numera är beläget.

Formgivningen följer en välkänd och uppskattad skandinavisk formtradition. Koncepten inkluderar moderna och högkvalitativa produkter till överkomliga priser.

Formgivningen är gjord i samarbete med Hans Thyge & Co. De specialiserar sig huvudsakligen på formgivning av möbler och inredning men arbetar även inom grafisk formgivning. De har lång och välrenommerad erfarenhet och samarbetar med varumärken såsom Eilersen, Skagerak, Icons of Denmark och Andersen Furniture.

Produkterna packas i platta paket för att ge en kostnadseffektiv leveranskedja från produktion, via lagerhylla, till leverans hos dig.

Organised by Sweden´s leveranskedja
bygger på partnerskap med ledande svenska och nordeuropeiska underleverantörer som erbjuder hållbara, spårbara och kostnadseffektiva produktioner med hög kvalité.

Vår Vision

VAD?
Ett flexibelt och utbyggbart hyllsystem med
olika komponenter, funktioner och storlekar. Det kan byggas efter eget huvud, behov och tillgänglig yta eller utifrån färdiga kombinationer. Dessutom är det lätt att montera. Vill du ha hjälp? Kontakta oss (info@organised.se).

Följ oss på sociala medier. Fler funktioner, färger och system kommer att adderas. Vi vill växa på ett klokt sätt baserat på tankar från dig som användare.

VARFÖR?
Vi tar hänsyn till grundläggande och vardagliga behov avseende förvaring både hemma och på jobbet. Vi är lyhörda och förstår människors behov och önskemål. På samma sätt respekterar vi miljön och livet runt omkring oss.

Dessa grundläggande krav förenar vi med en hållbar och tidlös design. Det är funktionellt, bekvämt och snyggt. Utan att det kostar skjortan.

VAR?
Produkterna är tillgängliga på digitala plattformar och handelsplatser, i vår egen webbshop och på våra sociala kanaler. Dessa digitala showroom kompletteras med traditionella möbelbutiker.

Behovet av flexibel och funktionell förvaring har inga geografiska begränsningar. Bor du utanför Sverige och vill ha vårt förvaringssystem hemma eller på jobbet?
Kontakta info@organised.se för mer information.