REFERENSPROJEKT – organised Hoppa över

REFERENSPROJEKT

Kolla in olika kundprojekt och låt inspirationen flöda!

Add Simplicity och Jannice Wistrands studio i Råå. Hyllan smälter utmärkt in i Jannices mycket smakfullt inredda studio i vackra Råå utanför Helsingborg.
Kundprojekt inrett av Jannice Wistrand Add Simplicity. Jannice insåg snabbt att Organised fungerar utmärkt i många olika situationer och miljöer. Hemma eller på jobbet, för vuxna eller barn. Basen är behovet av förvaring och harmoni. Resten är en fråga om stil och preferenser.
Showroom, EK PR & Kommunikation på Västmannagatan i Stockholm. Här förenar vi nytta med nöje. EK PR behövde funktionell förvaring och display. Vi behövde synas.
Materialhylla i konferensrum hos Hans Thyge & Co’s studio i Malling i Danmark. Hyllan har kommit hem kan man säga. Hans och hans team ligger bakom formgivningen av hyllsystemet.
Kundprojekt inrett av Killingyourdarlings i Täby utanför Stockholm. Detta är bara ett av flera hemmakontor vi levererat till det senaste året. En funktionell men snygg arbetsplats som smälter in i hemmamiljö är det många som behöver.
Kontor & Showroom Organised by Sweden AB, Limhamn i Skåne. Hemmaplan för oss. Viktigt att leva som man lär.
TV- och samtalsrum hos DPJ Workspace, Stockholm. En plats för samtal och förkovran. Stilfullt!
Entré och kapprum hos DPJ Workspace Stockholm. Ordning och reda på kontoret med Organiseds praktiska och enkla klädförvaring.
Hårsalong Ssons|M på Ön i Limhamn, Skåne. Perfekt förvaring för hårvårdsprodukter samtidigt som det skapar en varm och städad känsla i salongen.
Möbelmästarna i Anebys vinnande tävlingsbidrag i Organised’s utställningstävling hösten 2022. Snyggt och säljande!
En monster-TV kräver en monster TV-bänk. Mycket snygg uppsättning i Cirkulär Interiörs showroom i Malmö.